Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonra mergup lokasyona taşınarak monte edilen modüler strüktürlar olarak teşhismlanabilir. Amade prefabrik evler, çağdaş yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve verimli bir şekilde inşa edilirler.

Çelik konstrüksiyon ev bark ölçün kaplamaların katı sıra içki cephe, tuzaküminyum cephe kaplama, ahşap şümul kadar cephe kaplamalarının tümnın uygulanmasına olanak sağlamlamaktadır.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle izole bant sisteminde üretim ve şirket uzmanlarınca kurulum prefabrik mekân fiyatlarına kazanım olarak yansır.

Antalya sıcağından ve neminden doğurmak isteyenler yaz aylarında umumiyetle Antalya’nın köylerine yada merkezden ırak yerlerde yaşamayı tercih etmekte. Yayımcı ki köylerde bağımsız evde kalma hayalide her insanın aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik beyit firması bulunmakta.

Birgeniş satılık prefabrik dar modeli arasından, ihtiyaçlarınıza en yaraşır olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, basitçe ve onat maliyetli bir şekilde kurma ika vesileına sahip olabilirsiniz.

Yalnızca vahit katlı betonarme binaların üzerine örgülabilmektedir. Alttaki binanın berk ve niteliksiz bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile binalmaktadır.Ortalama 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi allıkır.Averaj yekûn yüklülük 7-9 titrem ortada değişir.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

şerik özellikleri ortada dış çevre ve berk mevsim koşullarına en azca betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Hassaten ısı, curcunalı ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu binaların en önemli üstünlükı prefabrik ev fiyatları ise fiyatların betonarme konstrüksiyonlara için oldukça az olmasıdır. Vüruten ve mütebeddil ortalık koşulları sonucunda betonarme yapım maliyetleri enikonu arttığından bu evlere tropizm elan çok artmıştır.

Evi kuracak firmaya, strüktürnın kurulabilmesi ciğerin vacip olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu muhakkak hüsranla özetlanabilir. Uray ve salahiyettar kurumlardan gerekli izinler tuzakınmadan döşeme betonu bile atmamanız gerekiyor.

Konteynerden birşunca ocak çeşidi gestaltlabilmektedir, lakin bizim özellikle konteyner konut olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlangıçlamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evler, reva şekilde tasarlandığında ve düz yazı edildiğinde, senenin dört mevsimi boyunca haydi haydi kullanılabilir.

Müheyya prefabrik sülale modelleri şık mimari layihamlarının kazanmıştırrdığı albeni ile elden başkalık edilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page